İnstagram Karantina Akımları

Sizler için COVID-19 günlerinde pek çok kişinin karşılaştığı popüler Instagram karantina akımları listesini araştırdık. En çok kişinin paylaştığı, en çok ilgi gören akımları sizin için derledik.

Read More

İnstagram Gif Gönderme

Instagram da mesajlaşma özelliğini gif’lere açtı! Instagram gif gönderme programı gibi ek aplikasyonların yardımı ile, pek çok gif’e erişebilir ve mesajlaşma deneyiminizi eskisinden çok daha renkli ve eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Read More

Instagram Hassas İçerik Kısıtlama Özelliği Nedir

Instagram hassas içerik kısıtlama özelliği sayesinde, ana sayfada ve kişisel keşfet sayfanızda gezinirken eskisinden çok daha güvende hissedeceksiniz.

Read More

İnstagram Web’de Mesaj Nasıl Atılır

Instagram web’de nasıl mesaj atılır sorusunun yanıtını arayanlar, farklı platformlar aracılığı ile işlemin nasıl gerçekleştirebilecelerini hemen öğrenebilirler.

Read More

İnstagramda Gizli Mesaj Kutusu Özelliği Nedir Gizli Mesajlara Nasıl Erişilir

Direct Message adı ile de bilinen özel mesaj atma seçenekleri, ekstra gizlilik ve güvenlik seçeneklerinin uygulandığı temel araçlardan bazılarıdır.

Read More

Instagram Satış Fikirleri

Instagram, hem bireysel kullanıma hem de kurumsal kullanıma açık olan son derece popüler bir sosyal medya platformudur. Özellikle son dönemlerde kurumsal hesapların hem prestij yönetimi sağlamak hem satışları arttırmak hem de doğrudan Instagram satışı yapmak adına profil oluşturduğu bilinmektedir.

Read More

Instagram Kaybolan Mesajlar Nasıl Görüntülenir

Son dönemlerde kullanım oranı hızlı bir şekilde artan, içerisinde 1 milyardan fazla hesap barındıran Instagram, yeni güncellemeler ile daha kullanıcı dostu olmak adına çeşitli çalışmalar gerçekleştirmektedir. Instagram’ın Facebook tarafından satın alınması ile özellikle birebir iletişim işlevlerindeki güncellemelerin sayısı çok arttı.

Read More

Instagram Görüntülü Sohbet Özelliği

Son dönemlerde çeşitli sosyal sebeplerden dolayı eskisinden çok daha fazla kullanılan Instagram, yalnızca bir sosyal medya platformu olarak değil, aynı zamanda kişisel bir iletişim mecrası olarak da çalışmaktadır.

Read More

Instagram Gizli Özellikleri Nelerdir

Dünya çapında ünlüler, markalar ve bireyler tarafından aktif olarak kullanılan sosyal medya platformu Instagram, kullanıcıların daha keyifli vakit geçirmesini, kendilerini daha güvende hissetmesini sağlayacak çok sayıda özelliğe sahiptir.

Read More

Instagram Gizli Hesap Görme

Özellikle COVID-19 adı verilen virüsün dünyaya yayılması ve insanların evde vakit geçirmeye başlaması sebebi ile, Instagram gibi sosyal medya uygulamalarının kullanım oranı ciddi oranda arttı. İnstagram’ı keşfeden pek çok ebeveyn

Read More
×
Yeni Sipariş